Έρευνα για «μαϊμού» ελέγχους το 2022 και το 2023 από την περιφέρεια Θεσσαλίας σε οίκους ανοχής που βρίσκονται στη Λάρισα διέταξε ο Δημήτρης Κουρέτας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φαίνεται να προκύπτουν σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία για υπαλλήλους και ως εκ τούτου η κινητοποίηση του περιφερειάρχη ήταν άμεση.
Τι (δεν) έκαναν οι υπάλληλοι
Ορισμένοι υπάλληλοι της περιφέρειας, με εντολή μετακίνησης συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό, φέρονται να εισέπρατταν αποζημιώσεις για ελέγχους που δεν πραγματοποιούσαν σε οίκους ανοχής.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, η οποία επεκτείνεται και σε προηγούμενα έτη, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για όσους υπαλλήλους παρέβησαν τον νόμο.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.