Eπίθεση από αγριογούρουνο δέχθηκε το πρωί της Κυριακής (23/3) κυνηγός από την Καστοριά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 50χρονος βρισκόταν μόνος του σε δασική περιοχή έξω από το χωριό Βογατσικό, όταν δέχθηκε την επίθεση από το αγριογούρουνο.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου χρειάστηκε να του γίνουν 50 ράμματα στο πόδι και νοσηλεύεται υπό ιατρική παρακολούθηση.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.