Μενού
sholeio
Σχολείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (25/09) στο 3ο Γυμνάσιο στον Αφάνο, στη Λαμία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ένας 13χρονος τραυματίστηκε αφού έπεσε από ύψος 5 μέτρων.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής βρισκόταν στον χώρο του πίσω προαυλίου, όπου σύμφωνα με τις μαρτυρίες των άλλων παιδιών, πήγε να καθίσει ακουμπώντας με την πλάτη στα κάγκελα. Ωστόσο, τότε υποχώρησε το προστατευτικό πλέγμα και βρέθηκε στο κενό από ύψος, τουλάχιστον, 5 μέτρων.

lamia-atyhima
Ατύχημα σε σχολείο στη Λαμία | lamiareport.gr

 

lamia-atyhima
Ατύχημα σε σχολείο στη Λαμία | lamiareport.gr

Τραυματίστηκε σοβαρά

Αρχικά, σήμανε συναγερμός στο σημείο, καθώς το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, με αποτέλεσμα να καλέσουν το ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο σημείο και ο 13χρονος άρχισε να συνέρχεται. Όπως διευκρινίζεται, έφερε σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα και στα δύο του παίδια. Κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε από πάνω του για άμεσες εξετάσεις και αξιολόγηση της κατάστασης του.

Στο σημείο ο δήμαρχος Λαμίας - Έκλεισε το σχολείο

Στο σημείο έφτασε ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, ο οποίος μετέβη και στο ΓΝ Λαμίας για να ενημερωθεί για την κατάσταση του μαθητή. Επίσης ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Σπαλιώρας και η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα, για να ενημερωθούν πως έγινε το κακό.

Άξιο αναφοράς είναι ότι έκλεισε προσωρινά η πρόσβαση στο χώρο, προκειμένου να μην υπάρξει νέο ατύχημα και θα ακολουθήσει επιθεώρηση από ειδικούς της κατάστασης όλης της περίφραξης.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.