Στο νοσοκομείο Σωτηρία με πνευμονική εμβολή νοσηλεύεται ο καταδικασμένος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, που μετέδωσε την είδηση, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ήταν ιδρυτικό στέλεχος και αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη με το ψευδώνυμο «Λάμπρος».
Έχει καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία σε δεκαεπτά δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και για τη συμμετοχή του στη 17 Νοέμβρη, κατηγορίες τις οποίες ο ίδιος αρνείται.
Να σημειωθεί ότι το 2015 ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είχε νοσηλευτεί κατά τη διαμαρτυρία του με απεργία πείνας για την άρνηση των αρχών να τον μεταφέρουν από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.