Από πειθαρχικό έλεγχο περνάει σήμερα, Πέμπτη (28/11) η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά σχετικά με το δυστύχημα σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.
Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος στη Χαλκιδική σκοτώθηκε τον περασμένο Αύγουστο μετά από σφάλμα σε παιχνίδι, στο οποίο είχε ανέβει.


Στα δικαστήρια, όπως αναφέρει το makthes.gr, έχουν συγκεντρωθεί οι γονείς, οι γνωστοί και οι φίλοι του 19χρονου από τη Βέροια, που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, ζητώντας δικαίωση.
Σύμφωνα με ενημέρωση, πρόκειται να καταθέσει στο πειθαρχικό και ο πατερας του 19χρονου, Γιωργος Καμπαιλης
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.