Αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν έπεσε η θερμοκρασία στην Κεντρική Μακεδονία, με το θερμόμετρο να δείχνει σήμερα στο Οχυρό Νευροκοπίου τους -8,6 βαθμούς Κελσίου. Στη Νεάπολη Κοζάνης ο υδράργυρος ήταν στους -7,9 βαθμούς, στα Γρεβενά στους -7,6 και στη Φλώρινα στους -7,2 βαθμούς.
Διαβάστε ακόμα: Καιρός: Χιόνια το βράδυ στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά ορεινά – Παγωνιά την Πρωτοχρονιά
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις 8 το πρωί, η θερμοκρασία ήταν στους 3 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην περιοχή του Λαγκαδά σημειώθηκε το «ρεκόρ» ψύχους για την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, με τον υδράργυρο να δείχνει -5 βαθμούς και τους μετεωρολόγους να προβλέπουν περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας έως και την Πρωτοχρονιά.
Στα χιονοδρομικά της Βόρειας Ελλάδας, για τις επόμενες ώρες αναμένονται χαμηλές θερμοκρασίες και περιορισμένες χιονοπτώσεις για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.
- Το πιθανό χτύπημα της Χαμάς στην Ελλάδα που αποκαλύπτεται μέσω του 37χρονου - Ο ρόλος της Μαλαισίας
- Σεισμός τώρα στην Εύβοια: Σοβαρές ζημιές σε σπίτια, φθορές σε καταστήματα - Τι λένε οι δήμαρχοι
- «Αν δεν είσαι βίαιος, δεν επιβιώνεις»: Μια μέρα της ζωής ενός συνδεσμίτη
- Από τον Παλαιοκώστα στον Ρωχάμη: Οι 3 πιο θεαματικές αποδράσεις στην ιστορία των ελληνικών φυλακών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.