«Θα παλεύουμε όσο είμαστε όρθιοι»
«Μας έχουν αφαιρέσει τις συντάξεις μας. Καταστρέφουν την υγεία. Τα φάρμακα είναι πανάκριβα. Δεν μπορούμε. Παίρνουμε τη σύνταξή μας και σε δέκα μέρες τελειώνει», δηλώνει στο Orange Press Agency ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος από τους συνταξιούχους ΙΚΑ Καλλιθέας.
Τονίζει οτι οι διαδοχικές μειώσεις στο εισόδημα τους έχουν οδηγήσει τους συνταξιούχους σε απόγνωση. Γι' αυτό, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, συνεχίζουν να δηλώνουν το παρών στον δρόμο με σκοπό να επιστρέψουν σε μια καθημερινότητα με όρους αξιοπρέπειας.
«Θα παλεύουμε όσο είμαστε όρθιοι, να μπορέσουμε να ανατρέψουμε και να κερδίσουμε, να επανέλθουν η δέκατη τρίτη, η δέκατη τέταρτη σύνταξη και όλες οι κοινωνικές παροχές που μας έχουν κόψει», σημειώνει ο κ. Αναγνωστόπουλος.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του νέου κύκλου κινητοποιήσεων η ΣΕΑ (Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων) προετοιμάζει νέα πανελλαδική συγκέντρωση στις 20 Μάρτη στην πλατεία Συντάγματος στις 12 μ.μ., με πορεία αυτή τη φορά προς το Μέγαρο Μαξίμου.
- Ο «πατέρας» των Ταγμάτων Ασφαλείας: Όταν ο Ιωάννης Ράλλης αναλάμβανε τελευταίος κατοχικός πρωθυπουργός
- Ο μήνας πρόωρων εκλογών που ακούει ο Μητσοτάκης, το πραγματικό ασυμβίβαστο και τα υπομνήματα
- Ξέσπασε η Ηλιάδη κατά της Μεσσαροπούλου: «Τραγικό και χυδαίο σχόλιο, δεν ντρεπόμαστε λίγο;»
- Δήμος Μεσολογγίου: «Πράξη σεβασμού ο ασπασμός της Εικόνας της Εξόδου - Δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αντιπαράθεση»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.