Τραγικό θάνατο βρήκε 63χρονος άντρας στα νερά του ποταμού Στρυμόνα, έχοντας επισκεφθεί το ποτάμι με τη γυναίκα του και φίλους για ψάρεμα, όταν έκανε το λάθος να προσπαθήσει να διασχίσει τα ορμητικά νερά.
Σύμφωνα με το diktyiotv, o 63χρονος ψάρευε στο συγκεκριμένο ποτάμι για πάνω από 25 χρόνια και το γνώριζε καλά. Σύμφωνα με φίλο του, αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, ο άτυχος άντρας πνίγηκε όταν προσπάθησε να διασχίσει το ποτάμι κολυμπώντας.
Το συμβάν σημειώθηκε στο ύψος της γέφυρας Κουμαριάς, με τη γυναίκα και τους φίλους που παρευρίσκονταν να παρακολουθούν αβοήθητοι, καθώς τα νερά του Στρυμώνα παρέσυραν τον άντρα προς τον θάνατο.
Το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας διεξάγει αυτή τη στιγμή έρευνα ενώ στο σημείο έφτασαν άνδρες της ασφαλείας της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Σερρών για να αποκλείσουν την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.
Στο σημείο έσπευσαν επίσης δυνάμεις της πυροσβεστικής και άντρες της ομάδας ΟΠΚΕ.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.