Μενού
stefanos kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κάποτε ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε Νέα Δημοκρατία ισχυρίζεται μακρινή συγγενής του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ήρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία», είπε η μακρινή συγγενής του κ. Κασσελάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1.

«O προππάπος του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα» είπε ακόμα η συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη και συνέχισε:

«Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της».

«Δεν την έχω δει ποτέ μου»

Λίγο αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ζήτησε «σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων» του και ανέφερε ότι δεν έχει δει ποτέ του την κυρία που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και που παρουσιάστηκε ως γιαγιά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA