Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα πραγματοποιούν σήμερα φοιτητικοί σύλλογοι στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στην περιοχή του Αμαρουσίου.
«Κάτω τα χέρια από τα κεκτημένα, συστήματα ασφαλείας να βάλετε στα τρένα», «τα πανεπιστήμια δεν είναι φυλακές», είναι κάποια από τα συνθήματα που φωνάζουν, όπως μεταδίδει σχετικά το Orange Press Agency.
Οι φοιτητές αντιδρούν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που έχει δρομολογήσει την διαγραφή χιλιάδων φοιτητών, καθώς και στην θεσμοθέτηση αυστηρών μέτρων ασφαλείας στα πανεπιστήμια, όπως η τοποθέτηση τουρνικέ, κάρτας εισόδου και καμερών.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.