Μενού
mnimosino karistos
Το μνημόσυνο για τους πιλότους του Canadair | Evima.gr
  • Α-
  • Α+

Εννέα ημέρες πέρασαν από το μεσημέρι της 25ης Ιουλίου όταν οι δύο πιλότοi του Canadair, Χρήστος Μουλάς και Περικλής Στεφανίδης, έχασαν τη ζωή τους μετά τη συντριβή του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια ρίψεων στην πυρκαγιά του Πλατανιστού Εύβοιας.

Σήμερα (03/08), πραγματοποιήθηκε το 9ήμερο μνημόσυνο προς τιμήν των δύο ηρώων, στο σημείο της συντριβής. Όπως μεταδίδει το evima, ήταν τέτοια η συγκίνηση που ο ιερέας που τέλεσε το μνημόσυνο, δεν μπορούσε από την πρώτη στιγμή να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο παπά-Γιώργης με «σπασμένη» φωνή έψαλλε για τους δύο ήρωες, που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος. «Μακάρι να μην είχαν φύγει τα δύο παιδιά και να βρισκόμασταν εδώ για άλλο λόγο», είπε χαρακτηριστικά στο Evima.gr ο ιερέας, με εμφανή τη συναισθηματική φόρτιση.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο σημείο της πτώσης του Canadair ήταν συγκλονιστικές. Ειδικότερα όταν ακούστηκε η ιαχή «Αθάνατοι», από όσους έδωσαν το «παρών», ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν άπαντες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA