Μενού
Μαθητές στην Κρήτη
Μαθητές στην Κρήτη | cretalive.gr
  • Α-
  • Α+

«Το χέρι, παλεύει καλύτερα, όταν γίνεται γροθιά» έλεγε ο Καναδός συγγραφέας, Γκάι Κέι, και μερικοί ανήλικοι στην Κρήτη φρόντισαν να το κάνουν πράξη, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη τους σε μία συμμαθήτριά τους.

Ο λόγος, όπως γράφει το cretalive.gr, για τους μαθητές του Ωδείου στις Μοίρες, στην Κρήτη, οι οποίοι βγήκαν χθες (19/12) μαζί με τους δασκάλους τους στους δρόμους της πόλης, και κρατώντας τα μουσικά τους όργανα, έδωσαν μία «διαφορετική συναυλία».

Ο σκοπός της «συναυλίας» στην Κρήτη ήταν «ιερός», καθώς οι μαθητές ζήτησαν από επιχειρηματίες, κατοίκους και περαστικούς να συνεισφέρουν οικονομικό έτσι ώστε μία συμμαθήτριά τους –που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας– να έχει ουσιαστική στήριξη.

Μαθητές στην Κρήτη
Μαθητές στην Κρήτη | cretalive.gr

Πρόκειται για ένα μία μαθήτρια του Ωδείου, από την ευρύτερη περιοχή, που σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε προ μηνών σε τροχαίο, με την οικογένειά της να δίνει μάχη για να μπορέσει να αντιμετωπίσει θέματα υγείας που έχουν προκύψει.

Συμμαθητές και καθηγητές της Σοφίας πήραν αυτή την αξιέπαινη απόφαση κι έδωσαν μια μεγάλη υπαίθρια... συναυλία, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, συγκεντρώνοντας χρήματα και καλώντας όποιον επιθυμεί να συνδράμει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA