Μενού
Ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς
Βασίλης Καρράς | (NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ)
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε τη νύχτα της Τετάρτης ο Θάνος Κανούσης. Ο συγγραφέα της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά μίλησε με λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του αξέχαστου τραγουδιστή αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το σημείωμα που εκείνος είχε αφήσει στη σύζυγό του Χριστίνα.

«Σεν της έχει αφιερώσει κεφάλαιο στο βιβλίο αλλά μιλάει πάρα πολύ για την Χριστίνα. Η Χριστίνα ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε. Αν δεν ήταν η Χριστίνα, δεν ξέρω τι θα γινόταν με τον Βασίλη. Δηλαδή στις κρίσιμες αποφάσεις ήταν η Χριστίνα. Μέσα στο βιβλίο αναφέρεται πολλές φορές το όνομα της. Θα πω και κάτι. Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές, τις δικές μου, ήταν στις 18 Δεκέμβρη όταν με φώναξε στη Θεσσαλονίκη» τόνισε αρχικά ο Θάνος Κανούσης και πρόσθεσε:

«Είχε τελειώσει το βιβλίο και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με την υγεία του. Μπαίνω στο σαλόνι, μου λέει «έλα κάτσε κοντά μου» και φωνάζει τη Χριστίνα, τον ξάδελφο του και τον μάνατζερ του. Μου λέει «σε παρακαλώ, διάβασε μου το βιβλίο». Καταλαβαίνεις τώρα τι σκηνή; Ήμουν απροετοίμαστος! Ο Βασίλης στο κρεβάτι το ιατρικό και γω να προσπαθώ να διαβάσω τη ζωή του! Με έναν Βασίλη ο οποίος ήξερα ότι πόναγε πάρα πολύ, ούτε παυσίπονα έπιαναν ούτε τίποτα. Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια και βοήθησε ίσως το ότι ασχολήθηκα με το θέατρο, δεν τον κοίταγα στα μάτια αλλά είχε ένα πλατύ χαμόγελο και ρούφαγε κάθε λέξη και κάθε εικόνα που του περιέγραφα».

Στη συνέχεια ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά πρόσθεσε: «Αφού λοιπόν το διάβαζα με πολύ δυσκολία, φεύγοντας με φωνάζει κατ’ ιδίαν να μου πει δυο πράγματα. Το ένα, που ήταν πολύ συγκινητικό για μένα, ήταν που μου είπε ''Θάνο μου, θέλω να μ’ αγαπάς και να με σκέφτεσαι. Το σημείωμα για τη Χριστίνα το έβαλες;''. Την πρώτη φορά, πριν από έξι μήνες, μου είχε δώσει ο Στράτος ένα σημείωμα για να το βάλω μόνο όταν ο Βασίλης δε θα είναι πια στη ζωή. Αυτό το σημείωμα έλεγε: ''Σε αυτό το ταξίδι δε θα σε πάρω Χριστινάκι μου, να μείνεις πίσω για να βοηθάς τους ανθρώπους. Έχεις δικό σου τρόπο εσύ, γι’ αυτό σ’ αγαπώ''. Πέντε ημέρες πριν φύγει, θυμήθηκε το σημείωμα αυτό. Να υπενθυμίσει στη γυναίκα του να βοηθάει τους ανθρώπους. Αυτό είναι το μεγαλείο του Βασίλη Καρρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA