Μενού
Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη
Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αφιερωμένη στις πρόσφατες γυναικοκτονίες και στα θύματα της έμφυλης βίας, ήταν η εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega, με μητέρες γυναικών, όπως της Ελένης Τοπαλούδη, να μιλούν και να συγκλονίζουν, η κάθε μία για τη δική της περίπτωση.

«Και έρχεται μία στιγμή, μία νύχτα και σου παίρνουν όλα σου τα όνειρα, κακοποιούν το παιδί σου, το βασανίζουν με το χειρότερο τρόπο» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Φανταστείτε να σας πάρουν τη ζωή έξω από ένα αστυνομικό τμήμα.  Είναι αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν και ξέρετε πόσες γυναικοκτονίες υπάρχουν ανεξιχνίαστες. Μου έλεγε ιδιωτικός ερευνητής ότι τα έχουν σκεπάσει τόσο καλά, τα έχουν καλύψει που ούτε ασχολούνται πλέον» πρόσθεσε η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Είναι ό,τι πιο ανατριχιαστικό, ό,τι πιο σπαρακτικό, απάνθρωπο να ξαναζούμε, να επαναλαμβάνεται το τραύμα μας, που αιμορραγεί και δεν σταταματάει. Μας 'ξύσαν για ακόμη μία φορά αγιάτρευτες πληγές, πονάμε κάθε στιγμή και λεπτό. Νιώθω πως όλη μου η ζωή έχει γκρεμιστεί στα τάρταρα» συγκλόνισε η μητέρα της φοιτήτριας, που κακοποιήθηκε και δολοφονήθηκε από δύο νεαρούς άνδρες.

Κούλα Αρμουτίδου: Το χρονικό της άγριας δολοφονίας της κόρης της

«Μιλάμε ότι ώρες, ώρες δεν μπορώ να σηκωθώ, να διαχειριστώ την καθημερινότητά μου, να έχω ενέργεια, να μπορώ να κάνω κάτι όπως παλιά. Γιατί η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και μετά Ελένης» πρόσθεσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Από τη στιγμή που συνέβη η τραγική δολοφονία της κόρης μου πριν από πέντε χρόνια, ζω έναν τρομερό Γολγοθά όπως και οι υπόλοιπες μανούλες. Η διαχείριση ήταν πάρα πολύ δύσκολη γιατί ήμασταν πάρα πολύ δεμένες» υπογράμμισε η κα Αρμουτίδου.

«Όλος μου ο κόσμος στο Διδυμότειχο ήταν η Ελένη μου, όταν πρωτοήρθα από τις Σέρρες, είχα αναποθέσει όλα τα όνειρα και τις ελπίδες στο παιδί μου. Ήμουν πολύ κοντά, την είχα μεγαλώσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, συνθήκες, όλα απλόχερα, μπόλικα» ανέφερε η μητέρα της 23χρονης φοιτήτριας.

«Πριν ζητήσει κάτι η Ελένη, της τα έδινα όλα στο πιάτο, και στο κομμάτι της μάθησης και των Πανελληνίων. Έφτασε η κόρη μου να μου λέει πως εσύ έπρεπε να δώσεις Πανελλήνιες, ευχαριστώ πολύ» συγκίνησε, μιλώντας για την κόρη της.

Κούλα Αρμουτίδου: Το παιδί μου έζησε όλες τις μορφές βίας

«Το παιδί μου έζησε όλες τις μορφές της βίας και, από ζωντανό παιδί, το πέταξαν στομ κολπίσκο, στα κρύα νερά. Το σώμα του παιδιού είχε κρατήσει στα βράχια και το κλώτσησαν» διευκρίνισε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Και τώρα, από το πρωί, ασχολούμαστε με την περίπτωση του δολοφονή, του αιμοσταγή, του σφαγέα, του μακελάρη, αντί να πούμε πού πάει αυτή η κοινωνία, νοσεί ανεπανόρθωτα. Να ασχοληθούμε με τα θύματα, με τις γυναίκες που είναι κακοποιημένες, πώς θα τις κάνουμε να μιλήσουμε αλλά και πώς θα πάνε Αστυνομικά Τμήματα για ασφάλεια» κατήγγειλε.

«Πήγε το παιδί μου στο Αστυνομικό Τμήμα με τρεις φίλες της, όπου ήταν εκείνη την ώρα υπηρεσία ένας αστυνόμος με Πατρινή καταγωγή και ένας αστυφύλακας, οι οποίοι ούτε καν την άκουσαν, δεν κατέγραψαν το συμβάν και το έδιωξαν σαν σκουπίδι» συνέχισε στην καταγγελία της η κα Αρμουτίδου.

«Αυτά τα ανεπαρκή σκουπίδια της ΕΛΑΣ, που δεν είναι όλοι. Εάν πήγαινε η κόρη του σε Αστυνόμου σ' άλλο Αστυνομικό Τμήμα και την αντιμετώπιζαν έτσι, θα αισθανόταν ωραία; Γιατί, έαν αυτοί οι άνθρωποι τιμούσαν τα αστέρια και τα γαλόνια τους, θα έπρεπε να μας είχαν ειδοποιήσει εκείνη την ώρα και εγώ θα ήμουν στη Ρόδο» πρόσθεσε.

«Τι έκαναν; Έδιωξαν το παιδί αυτοί οι ανεπαρκείς, αναίσθητοι και απάνθρωποι, και αυτοί έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του παιδιού, πήγαν αυτοβούλως στον εισαγγελέα να καταθέσουν και ήρθαν τώρα οι Αδιάφθοροι, άλλη ιστορία, της ΕΛΑΣ και τα βρήκαν όλα καλώς καμωμένα. Εγώ δεν τους πιστεύω και θέλω να το μάθει ο ελληνικός λαός, εγώ δεν πιστεύω τους Αδιάφθορους της ΕΛΑΣ» κατέληξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, συγκλονίζοντας για ακόμη μία φορά το πανελλήνιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA