Συναγερμός σήμανε από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πάτρα. Οι φλόγες απλώθηκαν στην πυκνοκατοικημένη περιοχή του Γηροκομείου με πυροσβέστες και κατοίκους με κουβάδες να προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν.
Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, το δεύτερο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Πάτρας, εκκενώθηκε και το προσωπικό ασφαλείας με την πυροσβεστική έδωσαν τιτάνια μάχη για να το σώσουν.
Την ίδια στιγμή αστυνομικοί προσπάθησαν να εκκενώσουν σπίτια και ιδρύματα της περιοχής. Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα, όπου οι πυροσβέστες αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής επιχειρούν να απομακρύνουν από τις φλεγόμενες εστίες έναν ηλικιωμένο άνδρα. Αστυνομικός τον έβγαλε αγκαλιά από το σπίτι του για να τον σώσουν, ενώ οι καπνοί «έπνιγαν» την περιοχή.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.