Μενού
Βιασμός
Βιασμός
  • Α-
  • Α+

Για τις συνταρακτικές λεπτομέρειες του φερόμενου βιασμού της, με φερόμενο δράστη έναν οδηγό λεωφορείου, μίλησε σήμερα η 27χρονη γυναίκα από τον Ασπρόπυργο, περιγράφοντας πώς, όπως ισχυρίζεται, ο άνδρας την παρέσυρε και της επιτέθηκε.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή TLive του Alpha, o oδηγός εργαζόταν για ιδιωτική εταιρεία μετακίνησης εργαζομένων, παραλαμβάνοντας με το όχημά του εργαζόμενες που διένειμε σε διάφορες επιχειρήσεις όπου έπρεπε να συνδράμουν.

Αναφέρεται πως τη μέρα του βιασμού ο άνδρας, που γνώριζε την 27χρονη, την παρέλαβε όπως συνήθως, αλλά δεν τη μετέφερε στο προκαθορισμένο σημείο. Αντ' αυτού, φέρεται να την παρέσυρε σε μία απόμερη τοποθεσία.

«Με έπιασαν τα κλάματα, ένιωθα φόβο»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για τον βιασμό που ισχυρίζεται πως υπέστη.

«Μπήκα στο λεωφορείο για να πάω στη δουλειά, και αντί να με πάει στη δουλειά μου με πήγε πάνω σε ένα βουνό. Εκεί πέρα, από τη θέση του οδηγού ήρθε πίσω εκεί που καθόμουν, με πλησίαζε και προσπαθούσε να με φιλήσει», δήλωσε.

«Βρήκα στο κάθισμα κάποια στιγμή, ήρθε από πάνω μου και κατέβασε το παντελόνι του, κατέβασε και το δικό μου και...», είπε, σταματώντας την περιγραφή της.

Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε μέσα στο σοκ της, απάντησε: «Με έπιασαν τα κλάματα. Προσπάθησε απλά να κλείσω τα πόδια μου, και με έπιασαν τα κλάματα. Ένιωθα φόβο».

Είπε επίσης ότι βρίσκονταν σε τακτική τηλεφωνική επικοινωνία για τις ανάγκες της εργασίας: «Είχαμε και εκείνος το τηλέφωνό μου και εκείνος το δικό μου, λόγω του ότι μπορεί να καθυστερούσα, να τύχαινε να φύγω πιο νωρίς για να τον ενημερώσω, γενικά είχαμε τα τηλέφωνα για ενημέρωση».

Αναφέρθηκε επίσης σε ένα ύποπτο μήνυμα που φέρεται να της είχε στείλει ο κατηγορούμενος: «Μου είχε στείλει ένα μήνυμα, ότι είχε πάει να κάνει μπάνιο και ότι είχε ανάψει ολόκληρος. Το έχω κρατήσει το μήνυμα».

Πρόσθεσε πως μέχρι τότε δεν είχε νιώσει να απειλείται από τον άνδρα, καθώς πάντα βρισκόταν στην παρουσία συναδέλφων της, και πως δεν είχε μοιραστεί το περιστατικό με την οικογένειά της, λόγω ντροπής.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA