Μενού
koula-armoutidou
Κούλα Αρμουτίδου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Παρασκευής (8/9) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 36χρονου Αντώνη στην Κρήτη και η Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που είχε δολοφονηθεί άγρια στη Ρόδο το 2018, συγκλονίζει με ανάρτησή της στο Facebook, τον οποίο, μεταξύ άλλων, αποκαλεί «παιδί της». Μάλιστα, ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. 

«Αντώνη μου, παιδάκι μου, σε νιώθω παιδί μου γιατί σε πετάξανε σα σκουπίδι όπως το κοριτσάκι μου. Δε σκεφτήκανε στιγμή τι κάνουν; Αναίσθητα γομάρια χωρίς ψυχή και καρδιά.

Ρε οι ναυτικοί σώζουν ζωές, δεν δολοφονούν. Σκεφτήκατε στιγμή τι κάνατε; Γυρίσατε μάλιστα, απαθέστατα την πλάτη σας. Πνιγόταν το παλικάρι και εσείς συνεχίζατε το ταξίδι σας, σαν να μην συνέβαινε κάτι. Τι ψυχές έχετε; Τι διεστραμμένα μυαλά; Πόσο απάνθρωπα δίποδα είστε; Έχετε παιδιά; Θα ήταν καλό, κατά τον ίδιο τρόπο να χάσετε τα παιδιά σας;

Ελάτε να σας πω, πώς είναι να δολοφονούν το παιδί σου. Ελάτε να δείτε, δολοφόνοι, πώς υπάρχουμε σ’ αυτή την παλιοζωή.

Θέλω την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του Αντώνη. Περιμένω εναγωνίως. Περιμένω να αλλάξουν τους Νόμους, εδώ και τώρα. Ίσως είναι και πολύ αργά σήμερα. Έπρεπε να γινόταν χθες», έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook η Κούλα Αρμουτίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.