Μενού
Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
Δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η μητέρα της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σκοτώθηκε από δύο άνδρες, ευχήθηκε στο παιδί της ανήμερα των γενεθλίων της.

Η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, έγραψε μεταξύ άλλων πως από τη στιγμή της γυναικοκτονίας, στις 28 Νοεμβρίου του 2018, «προσπαθώ κάθε στιγμή και κάθε λεπτό να σταθώ όρθια. Σ' αυτό με βοηθάει ο πατέρας σου».

«Ελένη μου, αυτό που με παρηγορεί είναι ότι τα περισσότερα χρόνια μου περάσανε. Ίσως με απομένουν πολύ λίγα. Περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα συναντηθούμε και δεν θα επιτρέψω κανέναν να μας χωρίσει» σημείωσε μεταξύ άλλων η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στη συγκινητική της ανάρτηση.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Η συγκινητική της ανάρτηση

«Ελένη μου, 15/1/97 γεννήθηκες και γέμισε η αγκαλιά μου, η ψυχή μου και η καρδιά μου πληρότητα και αγαλλίαση. Ήρθε ξαφνικά μια τραγική ημερομηνία και μου δολοφόνησε τα πάντα.

28/11/2018. Προσπαθώ κάθε στιγμή και κάθε λεπτό να σταθώ όρθια. Σ' αυτό με βοηθάει ο πατέρας σου. Αν δεν τον είχα αυτόν τον άνθρωπο τι θακανα εαυτήν την παλιοζωη; Ευτυχώς που με βοηθάει σε όλα. Στήριγμα και συμπαράσταση σε όλα.

Πάντα τα δικά του θέλω σε τελευταία προτεραιότητα. Σήμερα κοριτσάκι μου είναι η μέρα των γενεθλίων σου. Εδώ και πολλές μέρες πονάω και πονάω και πονάω και αυτός ο πόνος καθημερινά γίνεται ανυπόφορος. Είναι σαν τσουνάμι που σε καταβροχθίζει και παίρνει τα πάντα στο πέρασμά του.

Ελένη μου, αυτό που με παρηγορεί είναι ότι τα περισσότερα χρόνια μου περάσανε. Ίσως με απομένουν πολύ λίγα. Περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα συναντηθούμε και δεν θα επιτρέψω κανέναν να μας χωρίσει.

Κοριτσάκι μου μικρό, παιδί μου καλό, πού πήγαν τα όνειρά σου; Πού πήγαν όλα αυτά που ήθελες να πραγματοποιήσεις; Τι γίνανε; παγερά μάρμαρα; Να 'ρχόμαστε με την τούρτα και τα κεράκια των γενεθλίων σου, πάνω στα κρύα μάρμαρα.

Πού είσαι Ελένη μου; Περιμένω να 'ρθεις. Περιμένω να ανοίξει η πόρτα και να πεις, ήρθα μαμά και εγώ να πανηγυρίζω. Ε, ξύπνα τραγική μητέρα, μην πιστεύειες σε ψεύτικα θαύματα, γιατί, γιατί, γιατί;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA