Μενού
Η μητέρα της Έμμας
Η μητέρα της Έμμας | Facebook
  • Α-
  • Α+

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση, η μητέρα της Έμμας αποκάλυψε πως συνάντησε τη γυναίκα που πήρε ως μόσχευμα την καρδιά της αδικοχαμένης κόρης της, δίνοντάς της νέα ζωή.

Η 21χρονη φοιτήτρια είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2022, όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό. Μετά από 5 αγωνιώδεις μέρες στην εντατική, τελικά κατέληξε.

Αλλά οι γονείς δεν άφησαν τον θάνατό της να γίνει μάταιος, αποφασίζοντας να δωρίσουν τα όργανά της για μεταμόσχευση. Πάνω από έναν χρόνο μετά, η κα Καμπάκη συναντήθηκε με την κοπέλα που έσωσε η καρδιά της Έμμας.

Μητέρα της Έμμας: «Ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή»

«Έμμα μου, αγάπη μου, ζωή μου, ανάσα μου, χθες ξανάκουσα την καρδούλα σου να χτυπά δυνατά, όπως τότε που την άκουσα πρώτη φορά στον υπέρηχο, όπως τότε που σε αγκάλιαζα σφιχτά», γράφει στην ανάρτησή της.

«Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια σε λέξεις αλλά λέξη για να εκφράσει αυτό το συναίσθημα δεν υπάρχει. Σε ευχαριστώ εσένα, γιατί μου έδωσες τη δυνατότητα να ξανακούσω την καρδιά της να χτυπάει δυνατά».

«Σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή, είμαι σίγουρη ότι εσένα επέλεξε η Έμμα για να πάρεις την καρδιά της, να την προσέχεις σαν τα μάτια σου».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA