Σύγκρουση σκαφών αναψυχής με έξι επιβαίνοντες και στα δύο, καταγράφηκε σήμερα (16/9) σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Πόρτο Χέλι, στην είσοδο του Λιμανιού πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετικά ενημέρωση του Λιμενικού.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, στο ένα σκάφος με σημαία «Νήσων Κουκ» επέβαιναν δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες, ενώ στο άλλο με σημαία Ελλάδας ένας ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί.
Όπως έγινε γνωστό, από τη σύγκρουση των σκαφών στο Πόρτο Χέλι δεν καταγράφηκε κάποιος τραυματισμός, με τα σκάφη να καταπλέουν στο Λιμάνι της περιοχής, την ώρα που ο καιρός είναι καλός.
Πόρτο Χέλι: Η ενημέρωση του Λιμενικού για τη σύγκρουση των σκαφών
«ΣYΓKPOYΣH T/P-A/Ψ ΣKAΦOYΣ ΣHM. COOK ISLANDS ME 2 AΛΛOΔAΠOYΣ EΠIBAINONTEΣ, ME T/P-A/Ψ ΣKAΦOΣ EΛΛHNIKHΣ ΣHMAIAΣ ME 1 HMEΔAΠO KAI 3 AΛΛOΔAΠOYΣ EΠIBAINONTEΣ, ΣTH ΘAΛAΣΣIA ΠEPIOXH EIΣOΔOY ΛIMENA ΠOPTOXEΛIOY.
TA ΣKAΦH KATEΠΛEYΣAN ΣTO ΛIMANI ΠOPTOXEΛIOY. ΔEN YΠHPΞE TPAYMATIΣMOΣ.KAIPOΣ KAΛOΣ».
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Ξέσπασε στον αέρα η Γιάμαλη: «Θα συζητάμε σοβαρά ποιος τα΄χε με το κορίτσι και θα την λέμε μήλο της Έριδος;»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.