Μενού
ΙΧ συγκρούστηκε με τραμ στο Παλαιό Φάληρο
ΙΧ συγκρούστηκε με τραμ στο Παλαιό Φάληρο | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη (14/12) στις γραμμές του τραμ στο Παλαιό Φάληρο. Ι.Χ. παρέσυρε δύο πεζούς, σκοτώνοντας τη μία και τραυματίζοντας τον δεύτερο, και στη συνέχεια καρφώθηκε σε διερχόμενο συρμό.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο Alpha, επικαλούμενος αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του Ι.Χ. επιχείρησε να στρίψει στην παραλιακή με μεγάλη ταχύτητα.

palaio-faliro-troxaio-tram
Τροχαίο | Eurokinissi

 

palaio-faliro-troxaio-tram
Eurokinissi

 

Κατά τους ίδιους μάρτυρες, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε σιδερένια κολωνάκια και παρέσυρε τους δύο πεζούς.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και να τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρας, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Στη συνέχεια, το όχημα καρφώθηκε πάνω στον συρμό του τραμ. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που ο συρμός εκτροχιάστηκε.

Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός εντός του τραμ, ενώ ο οδηγός του είναι σε κατάσταση σοκ. Και ο οδηγός του Ι.Χ. είναι σώος. 

Η σοβαρότητα της κατάστασης στο σημείο αποτυπώνεται και από τις εικόνες που έρχονται στο σημείο όπου το Ι.Χ. φαίνεται να έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

palaio-faliro-troxaio-tram
Eurokinissi

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τραμ

Λόγω του τροχαίου έχουν οριστεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του τραμ.

Ειδικότερα, στη γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας - Πικροδάφνη και  Αγία Τριάδα - Μπάτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA