Μενού
Πυροσβεστική
Επιχείρηση πυροσβεστικής | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η πυροσβεστική καταβάλλει υπεράνθρωπο κόπο, για να περιορίσει τη φωτιά στην Κρήτη, έγινε γνωστό πως νωρίτερα, σήμερα (6/4) επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ σε κάτοικο της Ιεράπετρας, που δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών.

Η Πυροσβεστική, μάλιστα, προχώρησε και σε τρεις συλλήψεις, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σχετικά με τις φωτιές σε Πρέβεζα, Κόρινθο και Καλαμάτα που εκδηλώθηκαν το Σάββατο.

Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα αξίας 500 ευρώ, την ώρα που έγινε γνωστό πως μέσα σε 12 ώρες, εκδηλώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα 71 πυρκαγιές, με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να συσκέπτεται εκτάκτως.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για τις συλλήψεις και τα πρόστιμα

«Συνελήφθη σήμερα, 06 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πρέβεζας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα, εντός οικοπεδικού χώρου στην Τ.Κ. Βράχου, του δήμου Πρέβεζας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη σήμερα, 06 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κορίνθου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα εντός αγροτικής έκτασης, στη Τ.Κ. Σολωμού, του δήμου Κορίνθου. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη σήμερα, 06 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στη περιοχή Μπούκα, του δήμου Μεσσήνης. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 06 Απριλίου 2024 από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ιεράπετρας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Αμμουδάρα, του δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 06 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός αγροτεμαχίου, στην περιοχή Αδριανή, του δήμου Παρανεστίου Δράμας».

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA