Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού κατηγορούμενου για κλοπή ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού από γνωστή Ελληνίδα επιχειρηματία.

Την παραπάνω είδηση αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το τελευταίο διάστημα την ΕΛΑΣ, την απασχολεί μία υπόθεση εντοπισμού και σύλληψης ενός 32χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από πασίγνωστη Ελληνίδα επιχειρηματία.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, ο 32χρονος φέρεται να άρπαξε από την γνωστή επιχειρηματία το ποσό των 290.000 ευρώ από την κατοικία της στη Βορειοανατολική Αττική.

Στη συνέχεια φαίνεται πως ο 32χρονος, μετά την αρπαγή του χρηματικού ποσού, έφυγε στο εξωτερικό. Εντοπίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και συνελήφθη στο Λονδίνο.

Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης και ο 32χρονος εκδόθηκε στην Ελλάδα, ενώ πριν από μερικές ημέρες πέρασε το κατώφλι του ανακριτή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA