Μενού
Πώς συνελήφθη ο 43χρονος που παρενοχλούσε ανήλικο κοριτσάκι 13 ετών
Πώς συνελήφθη ο 43χρονος που παρενοχλούσε ανήλικο κοριτσάκι 13 ετών | Αλέξανδρος Κοψιάλης / Youtube
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 43χρονος που επιχείρησε να συναντήσει ανήλικη στον Πειραιά με την στιγμή της σύλληψης να καταγράφεται σε βίντεο που ανέβασε ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο πατέρας της 13χρονης μίλησε στην εκπομπή «Live News» του MEGA, για το πώς απέτρεψε τον βιασμό της ανήλικης κόρης του. 

«Ξεκίνησε ένα γυναικείο προφίλ να στέλνει μηνύματα στην κόρη μου. Στη συνέχεια άρχισε να το "χοντραίνει" στέλνοντας άσεμνες φωτογραφίες, πάντα ως γυναίκα. Ευτυχώς η κόρη μου με ενημέρωσε έγκαιρα.

Στην αρχή νόμιζα ότι μίλαγα με ένα ψεύτικο προφίλ. Με τη βοήθεια του φίλου μου Αλέξανδρου Κοψιάλη, συνεργαστήκαμε άψογα. Μπορέσαμε και φέραμε τον άνθρωπο στο σπίτι όπου έγινε η σύλληψη. Έλεγε στην κόρη μου "μην το πεις πουθενά γιατί θα πάω φυλακή". Μάλιστα έλεγε ότι το έχει κάνει και με άλλα κορίτσια "και θα δεις ότι θα σου αρέσει". Εγώ του μιλούσα σαν να είμαι ένα μωρό» αναφέρει ο πατέρας της ανήλικης και προσθέτει:

«Δεν περιμέναμε ότι θα έρθει. Μόλις μας έστειλε τα εισιτήρια ότι θα έρθει, πήγαμε στο τμήμα Δραπετσώνας. Μας είπαν να πάμε την άλλη μέρα για να καταθέσουμε μήνυση. Όταν χτύπησε την πόρτα είχε μαζί του στην τσάντα περίπου 20 ερωτικά βοηθήματα

Όταν συνελήφθη έλεγε "αφήστε με να φύγω". Εγώ ήμουν στο τμήμα όταν έγινε η σύλληψη. Πήρε το ΚΤΕΛ από τις 6 το πρωί στην Πάτρα για να έρθει. Από ό,τι άκουσα είχε πολλές συνομιλίες στο κινητό του με διάφορα κορίτσια».

 

ΕΔΕ για το βίντεο

Η αστυνομία ωστόσο ανακοίνωσε τη διενέργεια ΕΔΕ για το βίντεο από την επιχείρηση σύλληψης του 43χρονου.

«Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώθηκε ότι, σχετικά με το βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στο διαδίκτυο καθώς και σε ΜΜΕ, στο οποίο φαίνεται η σύλληψη του 43χρονου που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους, έχει διαταχθεί η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA