Συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε τραυμάτισε 17χρονο στον Άγιο Δημήτριο, με αποτέλεσμα το παιδί να διακομιστεί σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 20:00, όταν 12 - 13 άτομα επιτέθηκαν στον συνομίληκό τους. Το αποτέλεσμα ήταν ο 17χρονος να ξυλοκοπηθεί άγρια και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, το αγόρι κάλεσε τον πατέρα του, ωστόσο δεν είχε τη δύναμη να του πει πού βρισκόταν και εκείνος εντόπισε τον γιο του μέσω της εφαρμογής γεωεντοπισμού του smartphone. Επιπλέον, ο πατέρας φώναξε την αστυνομία και στη συνέχεια οι αστυνομικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.