Δύο άτομα ηλικίας 39 και 58 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και του Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγάλεω κατηγορούμενοι για διαρρήξεις και κλοπές σε σούπερ μάρκετ της Αττικής.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 58χρονο και μετά από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του προϊόντα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αιγάλεω.
Μετά από έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγάλεω, ταυτοποιήθηκε και ο 39χρονος, ο οποίος συνελήφθη.
Μετά από έρευνα στην κατοχή και στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, 29 φαρμακευτικά δισκία, δύο ζυγαριές ακριβείας, διάφορα κοσμήματα και ρουχισμός που φορούσαν κατά την τέλεση των αξιόποινων πράξεων.
Πάνω από 12.000 ευρώ η λεία
Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις, ενώ το εκτιμώμενο ποσό των αφαιρεθέντων αντικειμένων, ανέρχεται στα 12.700 ευρώ.
Επίσης έχουν ταυτοποιηθεί επιπλέον τρία μέλη της συμμορίας, ένας εκ των οποίων είναι έγκλειστος σε φυλακές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Βίντεο από τα επεισόδια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου: Λεκτική επίθεση σε δημοσιογράφο του Reader από τα ΜΑΤ
- Ελπίζω να το διαβάσουν αυτό τα δύο παιδιά που έσωσαν τη μητέρα μου από τα δακρυγόνα
- «Ούτε που πρόλαβα να τη δω», λέει ο 23χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τους «τιμωρούς των παιδεραστών»
- Έλενα Παπαρίζου: Εκτός The Voice τις επόμενες μέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο - Ποιος την αντικαθιστά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.