Συναγερμό σήμανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 16χρονης Μαρκέλλας από το Χαϊδάρι.
Η 16χρονη Μαρκέλλα (Μάρκ) Λ. εξαφανίστηκε την Πέμπτη 5/10, μεσημεριανές ώρες. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα, 13.10.2023, στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες πως η ανήλικη κυκλοφορεί σε στάσεις του μετρό και ειδικότερα στο κέντρο της Αθήνας και στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη.
Η Μαρκέλλα (Μάρκ) Λ. έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 45 κιλά, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρα ρούχα.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η σχέση με την οικογένεια
- «Ροντέο» με Κυρανάκη - Παπακωστοπούλου: «Δεν θα μιλήσω για τον μισθό μου - Προσβάλλετε γυναίκα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.