Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης (20/3) σε σχολείο της Λάρισας, όταν ένα αγοράκι 9 ετών πνίγηκε την ώρα που έτρωγε πορτοκάλι.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του onlarissa.gr, άμεσα κινητοποιήθηκαν οι εκπαιδευτικοί ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο 36ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς το αγοράκι υπέστη πνιγμονή από ξένο σώμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.
Στο νοσοκομείο ο 9χρονος στη Λάρισα
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ουσιαστικά του έσωσαν τη ζωή. Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και κατά τις τελευταίες πληροφορίες, γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς επανήλθε.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.