Η κακοκαιρία που σάρωσε τη Θεσσαλονίκη από χθες το απόγευμα προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με την Πυροσβεστική να δέχεται 650 κλήσεις για κοπές δέντρων, απομακρύνσεις αντικειμένων και παροχές βοήθειας.
Οι ριπές του Βαρδάρη ξεπέρασαν τα 110 χλμ/ώρα, φτάνοντας ακόμη και τα 9 μποφόρ, με τον Θερμαϊκό να «φουσκώνει» και τα κύματα να βγαίνουν στο παραλιακό μέτωπο, δυσκολεύοντας την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.
Πτώσεις δέντρων, ζημιές σε οχήματα, διακοπές ρεύματος και προβλήματα στις συγκοινωνίες συνθέτουν το σκηνικό της κακοκαιρίας, που συνεχίζει να δοκιμάζει τις υπηρεσίες και τους κατοίκους της περιοχής
- Τα μέρη στην Αθήνα που έχεις βρεθεί και δεν ήξερες ότι κρύβουν μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους
- Μερμελέχας: Ο πειρατής των Κυκλάδων που έκλεβε από τους Τούρκους και τα μοίραζε στους φτωχούς
- Ρασίντ Γεκινί: Η παράξενη ζωή και ο θάνατος του «πατέρα των γκολ»
- Όταν η Βουλή αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση και ένας μόνο βουλευτής της ΝΔ αψήφησε την κομματική γραμμή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.