Η κακοκαιρία που σάρωσε τη Θεσσαλονίκη από χθες το απόγευμα προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με την Πυροσβεστική να δέχεται 650 κλήσεις για κοπές δέντρων, απομακρύνσεις αντικειμένων και παροχές βοήθειας.
Οι ριπές του Βαρδάρη ξεπέρασαν τα 110 χλμ/ώρα, φτάνοντας ακόμη και τα 9 μποφόρ, με τον Θερμαϊκό να «φουσκώνει» και τα κύματα να βγαίνουν στο παραλιακό μέτωπο, δυσκολεύοντας την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.
Πτώσεις δέντρων, ζημιές σε οχήματα, διακοπές ρεύματος και προβλήματα στις συγκοινωνίες συνθέτουν το σκηνικό της κακοκαιρίας, που συνεχίζει να δοκιμάζει τις υπηρεσίες και τους κατοίκους της περιοχής
- Fuel Pass 2026: Έκτακτη σύσκεψη για την αποκατάσταση της πλατφόρμας - 30 είσοδοι το δευτερόλεπτο
- Λακωνία: «Εγώ την έδεσα, χτυπούσε την γυναίκα μου» λέει ο πατέρας της 30χρονης που πέθανε
- Παλλήνη: Βρέθηκε σορός άνδρα σε δρόμο - Είχε τάιραπ γύρω από τον λαιμό
- Άννα Βίσση - Χριστίνα Πολίτη: Δύο ξένοι μετά από 30 χρόνια φιλίας; - Η «πόρτα» στο καμαρίνι και το unfollow
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.