Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακινητοποίησε άνδρα, ο οποίος επιχείρησε εντός συρμού του Μετρό στον σταθμό Μέγαρο Μουσικής να αποσπάσει χρήματα από επιβάτη.
Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, «μεσημβρινές ώρες της 25-6-2025 ο 33χρονος που επέβαινε σε συρμό μετρό με έτερο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσε από ημεδαπό επιβάτη το χρηματικό ποσό των 635 ευρώ, αφού προηγουμένως είχε εκμεταλλευτεί τεχνητό συνωστισμό που προκάλεσε ο συνεργός του, ο οποίος προσποιήθηκε αδιαθεσία και ανάγκη για έμετο.
Το συμβάν αντιλήφθηκε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ακινητοποίησε τον κατηγορούμενο και ενημέρωσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι οδήγησαν τον 33χρονο στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος.
Στην κατοχή του ανευρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον κάτοχό του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- O δημόσιος καβγάς Άδωνι με Δένδια, η κακή εβδομάδα Μητσοτάκη και το χειρότερο σενάριο για ΣΥΡΙΖΑ
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι μετά τον καύσωνα
- Επιστολή Τσίπρα στον Τασούλα για το δημοψήφισμα: «Να λάμψει επιτέλους η αλήθεια»
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.