Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν 42χρονο, ο οποίος μετέδιδε ζωντανά, σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, κακοποιητικές πράξεις σε βάρος δύο θυμάτων «εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους», όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά.
Ο άνδρας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (11/11) από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο 42χρονος κατηγορείται για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει λογαριασμό σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με εγγεγραμμένους χρήστες και μετέδιδε ζωντανά το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατ’ εξακολούθηση, κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος δύο νεαρών ατόμων.
Εξυβρίσεις και χτυπήματα
Η κακοποιητική συμπεριφορά περιλάμβανε συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες όπως χτυπήματα με taser και εξώθηση σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος είχε συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη μέριμνα των θυμάτων ρατσιστικής κακοποιητικής συμπεριφοράς.
- Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Τα τελευταία 30 χρόνια, δεν ήταν καλά και το έκρυβαν όλοι»
- Γκιζέλα Ντάλι: Η πορεία της Ελληνίδας Μπριζίτ Μπαρντό από την κωμωδία στις ερωτικές ταινίες
- Μαζωνάκης: Κανείς από το προσωπικό του ιατρείου δεν τον συνόδευσε στο νοσοκομείο - Τον έβγαλαν με καρέκλα
- «Νύχια τυραννόσαυρου, βλεφαρίδα τέντα»: Η Λατινοπούλου ζητά την επιστροφή της ποδιάς στα σχολεία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.