Μια εξοργιστική και σχεδόν απίστευτη είδηση μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οδηγός σχολικού λεωφορείου συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, επειδή δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί προ δεκαπενθημέρου, όταν διαπιστώθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.
Πρόκειται για έναν άνδρα 51 ετών, ο οποίος υπεβλήθη το πρωί σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας, αφού προηγουμένως μετέφερε μαθητές σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, όπου εργάζεται.
Οδηγούσε σχολικό υπό την επήρεια αλκοόλ
Όταν οι τροχονόμοι τον υπέβαλαν σε μέτρηση, προέκυψε ότι είχε καταναλώσει και πάλι αλκοόλ, πέραν του επιτρεπτού ορίου και γι' αυτό και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
Ο άνδρας παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για οδήγηση άνευ άδειας ικανότητας.
- Εξάρχεια: Το σενάριο που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. - Τραγική φιγούρα ο πιστός σκύλος που δεν εγκατέλειπε τη σορό
- Μακριά αλλά τρομερό φαγητό: Αυτό είναι το πιο αδικημένο ελληνικό νησί για διακοπές
- Σκύλος 90FM: Ποιος βρίσκεται πίσω από τον πιο καλτ ραδιοφωνικό σταθμό της επαρχίας
- «Η αυτοκτονία δεν είναι τυχαία πράξη»: Πώς λειτουργεί από μέσα η Γραμμή Παρέμβασης 1018
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.