ΕΔΕ διατάχθηκε για τον αστυνομικό που φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο να κλωτσάει διαδηλωτή στο πρόσωπο, ενώ είναι ήδη ακινητοποιημένος από συναδέλφους του.
Ο διαδηλωτής, σύμφωνα με τον Alpha, έκανε μήνυση και στους τρεις αστυνομικούς και με εντολή Εισαγγελέα έχει συλληφθεί ενώ υπάρχει και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Το συμβάν συνέβη ενώ υπήρχε καθιστική διαμαρτυρία στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη για την Παλαιστίνη.
Η ΕΛΑΣ υποστηρίζει πως με τη σημαία που κρατούσε ο διαδηλωτής, χτύπησε το υπηρεσιακό λεωφορείο της Αστυνομίας. Τότε κατέβηκαν οι αστυνομικοί και κατά τα λεγόγενά τους φέρεται ο διαδηλωτής να τους έφτυσε, για να ακολουθήσει τα όσα φαίνονται στο βίντεο και τα οποία προκάλεσαν οργή.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.