Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη με ένταλμα ενός 47χρονου, που κατηγορείται για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αστυνομία, η σύλληψη βάσει εντάλματος έγινε το βράδυ της Τρίτης (19/12). Ο 47χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη, από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του.
Ο 47χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης, διατηρώντας φιλική σχέση με την μητέρα της, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.