Χειροπέδες σε έναν ιδιώτη οδηγό γερανού, που συνεργάζεται με την Τροχαία, πέρασαν αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς διαπίστωσαν πως μετέφερε μεθυσμένος δύο οχήματα.
Μάλιστα, για τον ίδιο λόγο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Star, επιστρατεύτηκε δεύτερος γερανός.
Συγκεκριμένα, το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας (3/3), ενώ γίνονταν αλκοτέστ με έναν γερανό να καλείται στο σημείο, για να βάλει πάνω στη ράμπα ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο.
Όμως ο οδηγός φαίνεται ότι πάτησε παραπάνω το γκάζι και όταν ανέβασε το αυτοκίνητο στη ράμπα, χτύπησε το μηχανάκι. Τότε οι ιδιοκτήτες έβαλαν τις φωνές και κάλεσαν την Τροχαία ζητώντας να γίνει αλκοτέστ στον οδηγό του γερανού.
Από το αλκοτέστ, προέκυψε ότι ο οδηγός ήταν μεθυσμένος, συνελήφθη από την ΕΛΑΣ ενώ κλήθηκε δεύτερος γερανός, για να μεταφέρει τα δύο οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί η Τροχαία Αττικής.
- Τα μαχαίρια στης Καρυστιανού, το πρόσωπο που λύνει και δένει στο κόμμα και η Πενταμερής για το Κυπριακό
- Κυψέλη: Το μυστήριο με το κινητό της 38χρονης Βρετανίδας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα - Πού στρέφεται η έρευνα
- Ο «Δάσκαλος Λι» είναι η καλύτερη σελίδα του ελληνικού Instagram
- Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης γίνεται «Νταντά»: Το προφίλ και το πλάνο για τη νέα σειρά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.