Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη οδηγού ταξί, ο οποίος εισέπραξε υπερβολικό κόμιστρο από επιβάτες χωρίς να έχει θέσει σε λειτουργία το ταξίμετρο.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το απόγευμα της Τρίτης (19/05), συνελήφθη 40χρονος οδηγός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά για είσπραξη υπερβολικού κομίστρου.
Ειδικότερα, ο 40χρονος εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή του Πειραιά από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. και σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε επιβάτες οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί από την πλατεία Μοναστηρακίου και δεν είχε θέσει σε λειτουργία το ταξίμετρο ενώ για αυτή τη διαδρομή εισέπραξε το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ, αντί του προβλεπόμενου ποσού των 20 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγός μεταφέρθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- «Η αόρατη παρενόχληση»: Γιατί τα έξυπνα γυαλιά της Meta αποκαλούνται «γυαλιά για ηδονοβλεψίες»
- Το συγκινητικό μήνυμα του Καρπετόπουλου για τον Αντώνη Πανούτσο: «Σεβασμό στη μάχη του»
- Ο δολοφόνος που σκοτώνει όποιον κάθεται στην καρέκλα του, εδώ και 300 χρόνια: Η κατάρα του Busby Stoop
- Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του Μικρούτσικου και του Ελευθερίου για τον πιο αδικημένο Έλληνα αγωνιστή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.