Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες στην Κομοτηνή ένας από του τρεις Τούρκους μαφιόζους που πυροβόλησαν τους πράκτορες της ΕΥΠ πριν λίγες ημέρες, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Οι τρεις είχαν ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν, ενώ υπήρχαν φόβοι ότι ίσως είχαν διαφύγει στη Βουλγαρία.
O άνδρας συνελήφθη σε ορεινό χωριό της Ροδόπης, τα ξημερώματα. Είναι ο οδηγός του τζιπ στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της συμμορίας των Ντάλτον και κρυβόταν σε σπίτι του χωριού.
Οι αρχές χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή καθώς υπάρχουν υποψίες ότι κάπου εκεί μπορεί να κρύβονται και οι άλλοι δύο συνεργοί του.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.