Μενού
kakopoiisi_paidiou
  • Α-
  • Α+

Ένας 68χρονος θρησκευτικός λειτουργός συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 68χρονος ημεδαπός συνελήφθη σε νησί του Αργοσαρωνικού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε βάσει καταγγελίας και σχηματισμού δικογραφίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, μεταξύ του περασμένου Ιανουαρίου και Ιουνίου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος είναι γνωστός του πατέρα του παιδιού. Κατά τη διάρκεια επισκέψεων στο σπίτι της οικογένειας και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων, ο άνδρας το ανήλικο παιδί.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του και στο χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Επισημαίνεται ότι ο 68χρονος έχει συλληφθεί για ακόμη μια φορά σε προγενέστερο χρόνο για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA