Για απείθεια, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας συνελήφθη ένας άνδρας, υπήκοος Τουρκίας.
Ο άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτη (5/2), σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, να επιβαίνει σε μοτοσικλέτα και έπειτα από σήμα τους να σταματήσει, δεν συμμορφώθηκε και τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, αφού προηγουμένως είχε εγκαταλείψει τη μοτοσικλέτα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη, καθώς κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξε πλαστή άδεια διαμονής στη χώρα.
Για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε και Ερυθρά Αγγελία της Interpol Τουρκίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ροδόπης, σύμφωνα με το οποίο ανακλήθηκε η με όρους απόλυσή του και διατάχθηκε η σύλληψή του για την έκτιση υπολοίπου ποινής που ανέρχεται σε 1 έτος, 6 μήνες και 18 ημέρες.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
- Γιατί στις «κόντρες» οι οδηγοί ξαπλώνουν πάνω στις μηχανές
- Η ταβέρνα για την οποία δεν έχει γράψει κανείς, αλλά έχει την καλύτερη προβατίνα
- O viral «τελευταίος» του φετινού Μαραθωνίου που τερμάτισε σε 8 ώρες: «Έκλαψα πάρα πολύ»
- Τα σχόλια στο Real View για τον χωρισμό της Δέσποινας Καμπούρη: «Είναι αυτό που λένε μη σου τύχει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.