Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Για ξυλοδαρμό και απόπειρα αρπαγής συνελήφθη γνωστός τράπερ. Ο 27χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία 21χρονου στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.  

Σύμφωνα με την καταγγελία του 21χρονου, ο οποίος είναι επίσης τράπερ, ενώ οδηγούσε αντιλήφθηκε πως τον ακολουθούσαν δύο αυτοκίνητα από την περιοχή του Μοσχάτου. Ο ίδιος με το ΙΧ του ενώ τον ακολουθούσαν τα άλλα δύο έφτασαν στην Καλλιθέα και στην οδό Ισμήνης, κατά δήλωσή του, τον ακινητοποίησαν, τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν. 

Ο 21χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα όπου έγινε και η καταγγελία. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν έρευνες των αστυνομικών και ο τράπερ εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Γλυφάδα. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής, απλές σωματικές βλάβες και απειλές. 

Είχε συλληφθεί για κοκαΐνη

Ο 27χρονος τράπερ είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2023 στο Πεδίον του Άρεως καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 122 γραμμάρια κοκαΐνης καθώς και 2.350 ευρώ. Ο ίδιος πέρασε από ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Τότε, ο 27χρονος βρισκόταν μαζί με ακόμη ένα άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων όταν και τον πλησίασαν πεζοί αστυνομικοί διότι θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις του.

Ο ένας διέφυγε τρέχοντας και ο τράπερ πέταξε το έδαφος  τη νάιλον συσκευασία με την κοκαΐνη. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν στις τσέπες του και τα μετρητά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA