Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 21 ακροδεξιοί Ιταλοί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ειδικότερα, κατόπιν αιτήματος των ελληνικών Αρχών, έπειτα από πληροφορίες ότι μέλη ακροδεξιών οργανώσεων του εξωτερικού θα ανταποκριθούν σε κάλεσμα για συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (01/11), υπήρξε ενημέρωση ότι 21 ακροδεξιοί Ιταλοί θα έρθουν αεροπορικώς στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνεται από τις ίδιες πηγές «η Ελληνική Αστυνομία έδρασε άμεσα και με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ''Ελευθέριος Βενιζέλος'' βραδινές ώρες της Τρίτης (31/10) συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, όπου κρατούνται, προκειμένου να κινηθεί σε βάρος τους η διαδικασία της διοικητικής απέλασης για λόγους εθνικής ασφάλειας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ είχε τεθεί σε κατάσταση συναγερμού ενόψει της συμπλήρωσης 10 ετών από τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη. Στελέχη της αστυνομίας είναι σε επαφή με τις υπηρεσίες διάφορων χωρών και παράλληλα βρίσκονται σε λιμάνια, αεροδρόμια και σύνορα έχοντας το βλέμμα τους στις αφίξεις.

Υπενθυμίζεται πως με διαταγή που εκδόθηκε από τη ΓΑΔΑ, απαγορεύτηκε για 24 ώρες από τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου (σ.σ. μέχρι και τα ξημερώματα της 2ας Νοεμβρίου) κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση σε όλο τον νομό Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA