Υπό έντονη βροχή αλλά με αστείρευτο κέφι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η συναυλία του Πάνου Μουζουράκη στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την μπάντα του Δήμου Αθηναίων, η οποία παρέλασε από το Μοναστηράκι, διέσχισε την Ερμού και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος, δίνοντας το σήμα για την έναρξη της γιορτής.
Παρά το ψιλόβροχο που γρήγορα μετατράπηκε σε δυνατή μπόρα, το πλήθος δεν πτοήθηκε· αντιθέτως, συνεχώς κατέφθαναν περισσότεροι πολίτες κάθε ηλικίας, δημιουργώντας μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα.
Τη βραδιά παρουσίασαν ο Κρατερός Κατσούλης και η Ντόρα Μακρυγιάννη, ενώ ξεχωριστή νότα έδωσε η Παιδική Χορωδία των 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Παπάγου, που συνόδευσε μελωδικά τη στιγμή της φωταγώγησης.
Όταν τα φώτα του μεγάλου δέντρου άναψαν, η πλατεία πλημμύρισε από χειροκροτήματα και χαμόγελα, αποδεικνύοντας πως ούτε η βροχή μπορεί να σβήσει τη λάμψη των Χριστουγέννων στην καρδιά της πόλης.
To orange press agency δίνει την εικόνα από την φωταγώγηση, την αντίστροφη μέτρηση και το σύνθημα του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.