Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα το ενδιαφέρον στράφηκε στο άτυπο μνημείο μπροστά στη Βουλή, όπου είναι χαραγμένα τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.
Πλήθος πολιτών που παρακολούθησε την παρέλαση, συγγενείς θυμάτων, αλλά και τουρίστες, άρχισαν να πλησιάζουν το σημείο για να αφήσουν ένα λουλούδι, μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη προκειμένου να αποδώσουν φόρο τιμής στις αδικοχαμένες ψυχές.
Στο σημείο παρευρέθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε προηγουμένως παρακολουθήσει την παρέλαση συνοδευόμενη από την Αλεξάνδρα Σάντα, κόρη του μεγάλου αντιστασιακού Λάκη Σάντα και είχε καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η τελετή εξελίχθηκε με ήρεμο και συγκινητικό κλίμα, με τους παρευρισκόμενους να τιμούν τη μνήμη των θυμάτων με σεβασμό.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.