Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (11/1) στο μετρό της Αθήνας, όπου συρμός που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 3, Αεροδρόμιο - Δημοτικό Θέατρο, αναγκάστηκε να αποσυρθεί.
Πληροφορίες του 902 κάνουν λόγο πως η απόσυρση έγινε στον σταθμό Μοναστηράκι, αφού υπήρχε έντονη μυρωδιά καμένου.
Επιβάτες, μιλώντας στο ίδιο μέσο, είπαν ότι μέσα στον συρμό του Μετρό της Αθήνας, υπήρχαν λευκοί καπνοί προερχόμενοι από συρμό ενώ άλλοι φέρεται να παρουσίασαν δύσπνοια.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.