Η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζει και η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι έχουμε ήδη «κλείσει» εισιτήρια και ξενοδοχεία στον προορισμό της επιλογής μας.
Όσο ο Ιούνιος φτάνει προς το τέλος του τόσο αυξάνεται η ανυπομονησία και η προσμονή μας να βρεθούμε στο νησί και να ζήσουμε (ξανά) ανέμελες και «αλμυρές» στιγμές, έχοντας στο πλευρό μας αγαπημένα πρόσωπα.
Τα πρωινά με μαγιό στο μπαλκόνι, οι βουτιές στα κρυστάλλινα νερά, η χαλάρωση στην ξαπλώστρα με ένα καλό βιβλίο, το νόστιμο φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια και τα δροσιστικά κοκτέιλ στα σοκάκια, είναι εικόνες που όλοι έχουμε στο μυαλό μας και όλοι θέλουμε να βιώσουμε ξανά.
Τα τελευταία χρόνια, τα νησιά των Κυκλάδων έχουν την τιμητική τους από τους Έλληνες επισκέπτες, με τα ποσοστά να δείχνουν πάνω από 90% πληρότητα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Πάρος, Τήνος, Μύκονος, Νάξος, Κουφονήσια, Μήλος, Σίφνος, Κίμωλος, Σύρος, Σέριφος και Κύθνος είναι κάποιες από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των ντόπιων τουριστών. Κάθε νησί έχει τη δική του ιστορία, τη δική ομορφιά, και σίγουρα δεν θα μετανιώσεις που το επισκέφτηκες.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Παραίτηση Μητσοτάκη ζητάει η αντιπολίτευση μετά την παραδοχή «αποτυχίας» με τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Βόρεια Αστέρια - ΛΕΞ, Μικρός Κλέφτης, ΤΖΑΜΑΛ, Ζήνων, Mondi: Οι underground της 2ης γενιάς του ελληνικού rap
- Έρικα Ελένιακ: Πώς είναι σήμερα η πρώτη σταρ του Baywatch πριν την Πάμελα Άντερσον
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.