Στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας φαίνεται να διατηρεί μικρή διαφορά έναντι του Στυλιανού Αγγελούδη, καθώς με ενσωμάτωση 1,4%, λαμβάνει ποσοστό της τάξης του 28,1%.
Την ίδια ώρα ο αντίπαλός του, Στυλιανός Αγγελούδης, συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 24,9% και, όπως φαίνεται βάσει της πρώτης εικόνας, θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής.
Ο Σπυρίδων Πέγκας λαμβάνει ποσοστό 22,7%, τέταρτος ανέρχεται ο Τομπουίδης Βασίλειος με 8,35, πέμπτος ο Δρόσος Τσαβλής με 5,7% και τελευταία η Μαρία Κέκη με 5%.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.