Μενού
voskos
Ο βοσκός που δέχτηκε επίθεση | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Μία αρκούδα φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε βοσκό στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι της ορεινής Κοινότητας Μερκάδας του δήμου Μακρακώμης. Τον βοσκό φαίνεται πως έσωσαν τα σκυλιά του, τα οποία γάβγιζαν και φόβισαν το άγριο ζώο.

Πάντως, το ΑΤ Σπερχειάδας διενεργεί προανάκριση για το συμβάν προκειμένου να εξακριβώσει ότι πρόκειται για επίθεση από ζώο και μάλιστα αρκούδα, καθώς μέχρι πρότινος δεν είχε απασχολήσει τις συγκεκριμένες περιοχές. Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για την ύπαρξη αρκούδας που περιφέρεται μαζί με το μικρό της.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»: «Ήταν 19:00 το απόγευμα, περπάταγα και πίσω από τον δρόμο εμφανίστηκε και μου επιτέθηκε. Την είδα ότι ήταν αρκούδα. Άκουγα τα σκυλιά που αλυχτούσαν, πήγα να δω τι είναι και πήδηξε πάνω σε εμένα. Ήθελε και έφυγε μόνη της, αν δεν ήθελε δεν θα γλίτωνα».

«Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία. Δεν φοβάμαι. Άμα πω ότι φοβάμαι, δεν θα μπορώ να ζήσω και τα ζωντανά μου», ανέφερε ο ίδιος και είπε πως μόνος του σηκώθηκε και πήρε το όχημά του, βγαίνοντας στο δρόμο.

Ο βοσκός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου. «Οι γιατροί τι να μου πουν; Μου έκαναν ράμματα, μου έκαναν και εξετάσεις», πρόσθεσε ο ίδιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.