Με μεγάλη ταλαιπωρία ξεκίνησε η μέρα για τους οδηγούς που περνούσαν από τη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την Αλεξάνδρας το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν λειτουργούσαν τα φανάρια.
Στο σημείο όπου δε λειτουργούν τα φανάρια, βρέθηκε η Άμεση Δράση, η οποία τοποθέτησε κώνους και κορδέλες και στη συνέχεια αποχώρησε.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mega, που βρέθηκε στο σημείο, πολλοί ήταν οι οδηγοί που περνούσαν μέσα από τις κορδέλες ή έκαναν αναστροφή, προκαλώντας χάος στο σημείο.
Λίγο μετά τις 06:00 στο σημείο βρέθηκε τροχονόμος για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.