H Τάνια Τσανακλίδου αποχαιρέτισε -μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook- τον Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον χώρο του ελληνικού θεάτρου.
Η Τάνια Τσανακλίδου τον αποχαιρετά με μία φωτογραφία από τα παλιά και μία άγνωστη ιστορία με το λαχείο που είχαν κερδίσει μαζί το καλοκαίρι του 1973.
«Aγαπημένε μου φίλε. Το καλοκαίρι του 73 αγοράσαμε μαζί ένα λαχείο στην παραλία της Καβάλας. Κερδίσαμε 8000 δραχμές, από 4000 ο καθένας. Με αυτά τα λεφτά για ξεκίνημα, κατέβηκα στην Αθήνα με το λευκό σκαραβαίο που είχατε τότε με την αγαπημένη μας Μίρκα.
Βρήκα σπίτι στην Αλκέτου, απέναντι από το δικό σας. Με φροντίσατε σαν παιδί σας, πανέμορφα παιδιά κι εσείς τότε. Εκείνο τον καιρό ήσασταν η οικογένειά μου. Τα χρόνια κύλησαν, χαθήκαμε τον τελευταίο καιρό, μα ποτέ δεν σας "έχασα".
Τώρα πρέπει να σου πω Αντίο. Θα είσαι όμως πάντα στην καρδιά μου, κομμάτι απ’ τη ζωή μου, εκείνων των συναρπαστικών χρόνων, με το γέλιο σου, τα άγρια σου πειράγματα και το χιούμορ σου.
Για το ταλέντο σου θα μιλήσουν άλλοι. Εγώ θέλω να σ’ αποχαιρετήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπήρξες με τόση καλωσύνη σαν αδερφός μου.
Καληνύχτα καλέ μου φίλε. Μακραίνει πολύ ο κατάλογος των απωλειών».
Η ανάρτηση που έκανε η Τάνια Τσανακλίδου
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.