Ανταποκρινόμενη σε συνεχή αιτήματα από κρατικούς φορείς, επαγγελματίες αλλά και μόνιμους κατοίκους, η SEAJETS θα συνεχίσει να εκτελεί δρομολόγια κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στη γραμμή:
Βόλος – Σκιάθος – Σκόπελος – Αλόννησος – Μαντούδι Ευβοίας (και επιστροφή).
Η SEAJETS, πιστή στο όραμά της, στέκεται διαχρονικά δίπλα στις νησιωτικές κοινωνίες. Με την επέκταση των δρομολογίων ενισχύει την προσβασιμότητα, φέρνει πιο κοντά την ηπειρωτική με την νησιωτική Ελλάδα, διευκολύνει την καθημερινότητα των νησιωτών και συμβάλλει ουσιαστικά στις τοπικές οικονομίες και ανάγκες των νησιών.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο seajets.com
- Νέα «αρπαγή» δημοσιογράφου του Open από τον ΑΝΤ1 και φήμες και για δεύτερη. Ποιος θα λέει «Καλημέρα Ελλάδα»
- Καιρός: Κοκτέιλ ζέστης και καλοκαιρινών καταιγίδων στην Ελλάδα - Φονικός ο καύσωνας στην Ευρώπη
- Ο «σφαγέας των Τρικάλων» Σπύρος Σταρίδας και ένα αδικαιολόγητο – μαζικό έγκλημα
- Σοκ στη Diamond League στο Παρίσι: Η στιγμή που το κοντάρι γλίστρησε από το χέρι της Ελβετής πρωταθλήτριας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.